Äntligen Fredag!

Idag har jag varit i skolan heladagen, även om vi slutade kl 12 så gick vi och fortsatte att plugga, eller de 2 första timmarna så berättade emelie olika roliga händelser i hennes liv, skrattade så jag fick ont i magen.. senare blev de plugg.
Ja juste glömde säga att jag gick upp 06.15 idag för att gå på ett spinningpass kl 06.45. Efter passet fick man frukost, känns som om det var moroten till att stiga upp så tidigt. Nu på kvällen har jag även hunnit med och gå på Afrodans, kändes som man dansade i afrikas jungel.. rätt nice.

Just precis nu håller jag på att laga mat, till mig, Jonas är på praktik till kl 21.30.. rätt skönt att få lite tid för sig själv iaf. (Jag ska spara mat till honom så ni vet, helt ego är jag inte)

Imorgon är det iallafall SSK:stittning (sjuksköterskeprogrammets egna fest). Kommer runt 12 tjejer hit till mig på lite förfest redan vid 16.30, Jonas ska inte vara hemma(förstår honom). Får se hur vi ska få plats i lilla lyan, men finns det hjärterum så finns det ju också .. ja precis sjärterum.

Ska se tv ikväll och unna mig ett varmt bad.. skönt!

Trevlig kväll.Puss

image75

28 februari, Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år, hon blir 49, så grattis Mamma,
Älskar dig!



Torsdag..

Kom precis hem från skolan, har haft basgrupps träff med handledaren och pratat om våra tidnings artiklar som vi tagit fram och vilka frågor vi fått ut ut artikeln. De ska alltså vara Hälsa, etik och lärande frågor.

Min artikel handlade om eutanasi (dödshjälp), riktigt hemskt senario faktiskt...

Snart ska jag vidare och träffa två klasskamrater och plugga, senare ikväll blir det "trappan" igen. Ska äta middag med några fler i klassen, och förhoppningsvis är det några som trubadurar där, riktigt mysigt.


image73

Jag längtar tillbaka till den tiden i Thailand.. så mysigt..

Bilden har jag tagit själv på Phi Phi Island

Ny mall..

Josefine karlebo, nu ser du nog texten bättre...

Bodypump...

Snart är de dax för mig att traska ner och träna mina ynkliga armmuskler, ska nämligen på.. ja precis de som står i rubriken.. bodypump... brukar inte tycka de är så kul (förmodligen för att jag är så jedrans svag i mina armar) men ska se till att göra det bästa av situationen , ha inställningen"fy fan va kul de här är" .

Har ju klippt mig idag, är rätt nöjd faktiskt, ska skicka en bild senare så ni får se min nya looook...

har förövrigt även denna dag pluggat... hmm kul liv man verkar ha =)

Tjaråå!

Ps: Marina, du är ju för go.. ska se till att gå på ditt pass alltså, måste bara bli av.. saknar dig min lilla ängel. PUSS på dej. ds

Tisdag!

Idag har jag pluggat och tränat, inte mycket annat, gick på ett stepup pass, i helsike vad svårt de var i början med alla steg och rörelser som man skulle lyckas med samtidigt som man gick upp på den där brädan. När man väl lärt sig alla stegen så byttes stegen ut SÅKLART.. haha, men till sist gick de hyfsat okej.
Efteråt så sa ledaren till mig att hon tyckte att de hade gått bra,.. sen sa hon iofs "jag har sett värre" haha, men om man går några gånger får man nog in snitsen.

Imorgon ska jag först ut och jogga med linnéa och malin (om de inte regnar) sen är det plugg igen.
Ska klippa mig imorgon också.. hmm får se hur det blir.

Panik endast 14 dagar kvar till min första tenta.. men jag ska fanimej klara den..

Godnatt my friends!

Dröm söta drömmar efter att ni sett denna bild.. =)

22-24 Februari!

Här kommer några härliga bilder från örebro..




image70

Örebro hela helgen!

Åkte i fredags ihop med Linnéa till Örebro och har hälsat på Therese.

Har haft riktigt skoj, har inte skrattat så mycket på länge.. (bilder kommer senare)

Fredag: Lagade god mat och snackade och drack gott vin och såg på tv
Lördag: Gick ner på stan och införskaffade mig en fin tröj, klänning typ, sedan bar det av hem efter en fika nere i staden. Lagade sedan god mat och drack vin och såg schlager, jag dansade och Linnéa och tessan skrattade, sedan deckade jag nöjd på min madrass.
Söndag: Har tagit de lugnt och spelat kort och beställt hem mat från något kebabhak, åkte sedan back to Norrköping vid 16.40, var av Jonas lagat mat till mig och Linnéa, tittade på den nya Rockyfilmen... nice..

Ska nu visa er lite bilder igen, blandade bilder, (verkar vara min grej)




Hittade en fin bild på Jonas och hans nya glasögon..
image63

Kram på er!

Garv!

Måste ge er en bild som ständigt får mig att asgarva...
image57

INTENSIVA  * * * * * *


KL är nu snart 03.00!

Har inte kunnat slita mig från datorn, hittade fler bilder, rätt skoj!

Här kommer lite bilder från folk i min klass, orkar inte säga vilka alla är, men blandade människor, från klassen och de som går terminer över!

image44
image45
image46
(de röda på kinden är en flugsvamp av läppstift och tippex)




SSK, fusk-sittning!

Hittade två bilder sedan min nollning, kan vara kul att se :) detta är från fusk-sittningen
(man har inte så fina kläder med andra ord).

image42
PÄRNILLA & JAG
image43
SINGING BEE!

Lite pics!

Mina nya jacka...

Old pics and new pics on family and friends!




image41

Här snackar vi schlager klänning ;)

Wednesday!

jaha, då har man missat en dag att skriva igen då...

Sorry mates!!!

Jag har idag pluggat och pratat i telefon och pluggat och köpt träningskort på Nautilus, känns skönt.
Gick på ett pass som kallades, fys och kondition, jag min dumme fan trodde ju självklart att det typ var som ett vanligt friskispass, men ack så fel, här snackar vi muskelknuttar som lyfter stora tyngder och den där konditionen vet jag inte riktigt var den fanns med i passet, haha. Instruktören som tydligen kände till alla andra hjälpte mig och mina kompanjoner helatiden.. haha.. nej fy, var nog inget för mig alltså... men finns ju andra pass så de ska prövas.










Zero & Vin!

hejhej! Ikväll eller om ca 10 min ska jag möta upp Pärnilla i min klass och sen ska vi vidare till Jenny i min klass och tydligen dricka vin, haha, bakis igår och idag är det på't igen.

Har för övrigt redan dragit i mig lite cola-zero, en ovanlighet? skulle inte tro det ;) FAN, måste lägga ner den där skiten snart, har man ju sagt ett antal, måndager/år nu :S


Ge mig gärna förslag på vad ni vill att jag ska skriva om....
image27

Åhh!

Har tamefanimej varit bakis hela långa dagen, uhh, orkar inte vara det mer nu, så snälla mage/huvud sluta snurra.

Det värsta allt är att när jag mår såhär så kan jag inte plugga, eller orkar inte ta för mig saker som jag borde göra, utföra... det stör mig, hehe, stör mig ännu mer att det är mitt egna fel att jag mår såhär pissigt, men hade ruskigt kul igår, allti något.




Avslutar nu med en bild som Jonas tycker är mycket rolig, om ni ser humorn och skrattar lika mycket som han gör har jag svårt att se men.. för det har nämligen jag =)





Schlager!

Åkte till Linköping igår så därför jag inte skrivit här sedan den 14!

hade en jättemysig alla hjärtans dag iaf.

Igår slutade jag skolan kl 12 och sen var de av ner på stan för att hitta en bra present till Jonas pappa som fyllt år. Sedan bar det av till Linköping, där bjöds det på öl,vin, konjac och såklart mat, vilket bestod av räksmörgås på toast, en slags fick med gräddsås(laktosfri) och pressad potatis, till efterrätt var det små sötade skorpor som man skulle toppa i någon italiensk alkoholdryck, smakade mycket bra.

Blev sedan lite tv tittande som let´s dance och på spåret :) haha.
Lisa och Karin (jonas systrar) ville senare se film så vi slog på Jurassic park 1: an, men blev så jäkla trött så klarade bara av att se 30 min innan mina ögon var dömda för John-blund.

har idag varit på stan i linköping med jonas systrar, tänkte införskaffa mig en ny parfym,
vad sägs om Nicci Richi?


Nu sitter man här tillbaka i lägenheten i Norrköping och ska snart gå hem till Malin på schlager kväll, efter schlagern ska jag vidare till en klasskompis, sedan blir det utgång. wiihuu!



ps: Catta jag är riktigt stolt över dig, med tanke på gårdagens aktivitet ds. =)

Alla Hjärtans Dag!

GLAD ALLA  DAG!


Idag är det en mycket fin och varm dag, solen skiner och man känner kärlek i luften, som det känns. Jag personligen tycker egentligen att man kan fira denna afton vilken dag som helst, att man säkert skulle bli 1000 gånger så glad om man fick blommor eller något liknande vilken dag som helst förutom idag. Men jag tycker att det är en väldigt fin dag ändå.

Ska ut och äta middag senare Jonas & Jag, han fick blommor av mig och choklad, (men han ska bjuda på maten) =)



Kramkram och ha en underbar dag!

Onsdag!

Hejhej!
Tänkte dra lite snabbt vad jag gjort idag, gick upp 07.20 mötte upp Linnéa kl 07.30 vi gick ut och sprang.

Kom hem kl 08.20, fxade mig och sen sprang jag vidare till campusbussen som tog mig till linköping, på föreläsning, åkte hem tidigare för att plugga med Pärnilla på trappan, satt där till 17.30 sedan träffade jag Jenny, Roxanna och emelie från klassen, tog en, två tre öl och sedan vidare kl 20.00 till Linnéa endast jag alltså, där jag drack teá... och nu är kl 22.00, ska nu äta middag,,,, lite sent jag vet, men vad gör man inte för sina vänner =)

här kommer en pic!

 haha, undra vem som känner igen denna? :P

Imorgon är det kärlekens dag, hmm, jag och jonas kanske ska ut och äta, får se, tycker egentligen att man kan göra det vilken dag som helst och inte just på alla <3 dag, men men =) lite mysigt är de iofs.

bye so long!

Orka ha blogg!

haha, idag har jag ångrat att jag skaffat den här jävla skiten :)

Så jobbigt att skriva här, typ, vad fan ska man skriva, om mitt tråkiga liv? som säkert var enda jävle vill läsa om.. haha, jaja kommer lite bilder här nu iaf.


Det såkallade vardagsrummet och utsikten från vårat sovrumsfönster =)

Har förresten handlar en ny jacka och jeans idag.. bilder kommer senare.. (vilket skämt, haha)

PUSS ;)


Myrorna!




          Köpte mig en ny tröja på myrorna här i Norrköping, lite fin var den allt...

Lite lägenhetsbilder!


Vårat lilla kök

Bestick behållare på väggen :)

Sodastream

SOVRUM

Ny vecka nya tag!

Har precis skrivit klart några uppgifter till skolan, tänkte gå ut och jogga runt strömmen här i Norköping nu innan jag börjar skolan kl 13.15.



Riktigt mysigt faktiskt, där får ni en blick över en liten del av norrköping och dess fina natur =)


Vad vore jag utan er?



INGET!

1985


Söndag är alltid söndag!

igår var en riktigt nice kväll, fick dricka otroligt goda drinkar, min fick en eloge för bästa utseende, men det blev en 2:ndra plats för mig =) Dansade sedan järnet på studentpuben "Trappan" , riktigt skoj.

Idag vaknade jag kl 14.00 helt sjukt, vaknade av ett telefonsamtal.

Sen träffade jag en klassis på "Fräcka fröken" (ett café för er som inte vet, hehe) så nu har man pluggat i några timmar.

Snart blir det en välförtjänt filmrulle... nice

Ett extra tack till söder och johnhild, gillar era kommentarer ;)


Härliga lördag!

hej hej "allihopa"!

Igår var en helt sjukt kul kväll med några brudar från klassen, massa skratt och alkohol (inte så mycket för min del) men hade oerhört trevligt och skoj, förutom en liten insident som fick mig i tårar, men som fort gick över...

haha, skrattade så jag fick ont i magen, kom hem kl 03.45 efter ett sista besök på Mc donalds, var av "ensam mamma söker" Måns stod bakom mig i kön, haha, inget att skryta med men igår var det en höjdare.

ikväll är det mingelfest och schlager, ska ha en alldeles egen drink att bjuda på, (catta, tar den som vi gjorde på nyår som fördrink) lär bli en hit iaf.  Ska även ha en låt som passar till utseéndet på drinken och smaken, kan bli skoj.

På återseende.


José "bosse" Karlebo

You and me forever!


Till Catta!

Nu har jag gjort min blogg :) ska nu mer bli en bloggerska, en känd sådan, men för att bli det så måste jag först berätta för dig att du är världens bästa Catta, du vet vad vi sagt om allt det här.. hahahaha

En bild till dig som får dig att längta. . .

image2


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0